Lue lisää evästeistä

Ostoskori

0 osumien määrä
Lajitteluperuste:Valitettavasti emme löytäneet sopivaa tuotetta, joka täsmäsi hakuusi. Tuote jota etsit voi olla loppuunmyyty.

VAPAA-AJAN ASUJA SUORAAN VERKOSTA – ÅSHILD

Osta mukavan tuntuisia ja käytännöllisiä vapaa-ajan asuja, kuten naisten veluurihousuja, tunikoita, caprihousuja ja vapaa-ajan housuja, joita voit hyvin käyttää niin kotona kuin matkoilla. Tutustu myös treeniasuihimme, jotka sopivat hyvin niin omiin treeneihin, vapaa-ajalle kuin kävelylenkeillekin. Meiltä Åshildista löydät nopeasti kuivuvasta funktiomateriaalista valmistettuja toppeja, heijastinpainatuksella varustettuja treenitoppeja, treenitrikoita ja tavallisia trikoita.

Vapaa-ajan asumme ja treeniasumme on valmistettu pehmeistä ja miellyttävän tuntuisista materiaaleista, kuten puuvillasta, veluurista ja polyesteristä.
 

VAPAA-AJAN ASUJA MONIPUOLISESTI ERI KOKOLUOKISSA

Meiltä Åshildista voit ostaa vapaa-ajan asuja monipuolisesti eri kokoluokissa.

Meiltä löydät vapaa-ajan asuja ja treeniasuja kokoluokissa 38–58.

 

VALIKOIMA VAPAA-AJAN ASUT

Valikoimastamme vapaa-ajan asut löydät pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia naisten housuja, veluurihousuja, caprihousuja, vapaa-ajan housuja, tunikoita, treenitoppeja ja -trikoita sekä tavallisia trikoita.
 

YHDISTELE VAPAA-AJAN ASUJA JA HELPPOKÄYTTÖISIÄ HARJOITUSVÄLINEITÄ

Osastoltamme ”Voi hyvin” löydät paljon käytännöllisiä harjoitusvälineitä ja -laitteita, joilla on helppo treenata ja kuntoilla kotona. Täältä löydät myös erilaisia tukivälineitä ja suojia selälle, ranteille, jaloille, polville, nilkoille ja pohkeille.

Tutustu harjoitus- ja kuntoiluvälineisiimme kuten kävelysauvoihin, polkulaitteeseen, kuntopyörään, sormitreenariin, stressipalloon, vastusnauhaan, stepperiin, joogamattoon ja sykemittariin.

Klikkaa tästä ja tutustu koko valikoimaamme!
 

OSTA VAPAA-AJAN ASUJA VERKOSTA

Osta vapaa-ajan asuja turvallisesti ja helposti suoraan verkosta ja tilauksesi saapuu express-lähetyksenämme kotiisi 24 tunnin sisällä.

Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.