Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
5 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Naisten takit suoraan verkosta ashild.fi

Ulkovaatteet kertovat aina jotakin meistä itsestämme ja persoonallisuudestamme. Meillä jokaisella on oma tyylimme ja valitsemme vaatteiden mallit ja koot sen mukaan, että viihtyisimme niissä mahdollisimman hyvin. Sinäkin ehkä valitset juuri tietyn takin, kun olet menossa töihin ja käytät toisentyylisiä takkeja, kun olet menossa treenaamaan?

Tutustu treenivaatteisiimme – klikkaa tästä!

Pukeudu sään mukaan ja hanki itsellesi useampi takki! Meiltä löydät jokaiseen vuodenaikaan parhaiten sopivia takkeja. Valikoimassamme on kevättakkeja, bombertakkeja, kevyttoppatakkeja, sadetakkeja/sadeviittoja, heijastintakkeja, trenchcoat-takkeja, fleecetakkeja, vapaa-ajan takkeja, syys- ja talvitakkeja sekä parkatakkeja.

Valikoimamme on todella kattava pienestä kokoluokasta aina kaikista suurimpiin kokoihin. Käy heti ostamassa uusi lempitakkisi!

Muista myös käydä ale-osastollamme, josta usein löytyy aikaisempien kausien takkeja upein löytöhinnoin.

 

Takin eri käyttötarkoitukset

Takkeja käytetään usein sään mukaan, jolloin kiinnitetään huomiota niiden ominaisuuksiin ja käyttötarkoituksiin. Me sanoisimme, että meillä kaikilla pitäisi olla käytössä useita takkeja, joita sitten käytetään vuodenaikojen mukaan. Vähintään yksi takki per vuodenaika. Kun asiaa visualisoi tällä tavoin, huomaamme melko nopeasti, kuinka monta takkia meillä on samaan aikaan käytössä. Takit kuluvat myös ajan myötä ja kun uusi vuodenaika sille tyypillisine säätiloineen on nurkan takana, lähdemme usein takkiostoksille.

 

Takit vuodenajoittain

Talven viileät ja kylmät kelit alkavat tuntua jäsenissä – käy tutustumassa naisten ja miesten talvi- ja parkatakkeihimme, jotka sopivat niin syys- kuin talvikauteenkin.

Voit hyvin jatkaa ulkoaktiviteetteja ja uhmata syksyn tuulista ja ikävääkin säätä, kun pukeudut meidän vapaa-ajan vaatteisiimme! Käy tutustumassa naisten ja miesten vapaa-ajan takkeihin ja housuihin valikoimassamme Ulkoiluvaatteet.

Kevään lämpimät säät lähestyvät, aurinko alkaa lämmittää ja tuulet tuntuvat maltillisemmilta – käy tutustumassa naisten ohuempiin kevättakkeihin.

Suosittelemme myös sadetakkejamme/sadeviittojamme. Me kaikkihan tiedämme, miltä kesä voi näyttää. Nautinnolliset aurinkoiset päivät voivat yhdessä hetkessä muuttua sateiseksi tai jopa sateenpiiskaamaksi sääksi. Suojaudu sateelta upeilla sadetakeillamme, saatat tarvita niitä kesälläkin.

 

Takkivalikoimamme tuotemerkkejä

Ulkovaatteiden, esim. takkien, pitäisi aina olla pitkäikäinen investointi! Oman Åshild-tuotemerkkimme lisäksi monipuoliseen valikoimaamme kuuluukin todella laadukkaita takkeja sellaisilta tuotemerkeiltä kuten True North.

Ulkoiluvaatevalikoimastamme löydät paljon tuotemerkin True North tuotteita, esim. vapaa-ajan takkeja, vapaa-ajan housuja, collegehousuja, fleecetakkeja ja parkatakkeja. Tähän valikoimaan kuuluu paljon sekä miesten että naisten vaatteita.

 

Yhdistele takkeja muiden vaatteiden kanssa

Joskus voi olla vaikea yhdistellä vaatteita keskenään. Kevyempi kevättakki sopii hyvin yhteen erilaisten yläosien tai valkoisten farkkujen kanssa, fleecetakkia voit käyttää lämpimän vuorellisen talvitakin alla ja kestävää vapaa-ajan takkia säänkestävien vapaa-ajan housujen kanssa. Meiltä löydät paljon upeita yhdistelmiä, joten käy tutustumassa laajaan valikoimaamme! Sieltä löydät upeita yläosia, kuten toppeja, tunikoita ja puseroita, joita voit yhdistellä esim. housujen, shortsien ja vapaa-ajan vaatteiden kanssa. Käymme tutustumassa myös verkkosivujemme muihinkin osastoihin.

 

Huolla takkejasi

Monet unohtavat huoltaa takkejaan. Ne jäävätkin usein vähälle käytölle sen jälkeen, kun niihin on tullut likatahroja. Verkkosivuitamme löytyvissä pesuohjeissa saat helppoja vinkkejä siitä, miten voit huoltaa ja käsitellä likaantunutta takkiasi.

 

Muoto-opas vaatteiden hankintaan

On tärkeää löytää juuri oikea koko, jotta vaate sopii sinulle täydellisesti. Muoto-oppaamme avulla saat vinkkejä vaatteiden valintaan, jotta ne sopivat täydellisesti juuri omalle ruumiinrakenteelle. Meidän avullamme valitset vaatteita, jotka sopivat vartalollesi ja korostavat haluamiasi kehonpiirteitä.

 

Tee ostoksia verkossa ashild.fi

Tee ostoksia joustavasti, turvallisesti ja luotettavasti verkkosivuillamme ashild.fi. Olemme sertifioitu verkkokauppa, joka tarjoaa aina nopeat ja edulliset toimitukset. Tilaa heti tänään sivuiltamme ashild.fi.