Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
114 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Glamorise

Löydä mukavuuden ja osallisuuden maailma Glamorisen avulla. Vuodesta 1921 lähtien Glamorise on newyorkilaisella huolellisuudella ja asiantuntemuksella jalostanut taitoaan luoda rintaliivejä, jotka mukautuvat jokaisen naisen muotoon. Koostasi riippumatta tarjolla on valikoima mukavia ja tukevia rintaliivejä, jotka on muotoiltu antamaan sinulle itseluottamusta ja mukavuutta jokaiseen päivään.

Tutustu Åshildin laajaan naisten vaatteiden valikoimaan kaarituellisista liiveistä edestä suljettaviin ja urheiluliiveihin, jotka kaikki on suunniteltu yhdistämään tyylikkyys ja mukavuus joka tilanteessa.

Juuret New Yorkissa

Glamorise on vuonna 1921 New Yorkissa perustettu yritys, joka on yksi maailman vanhimmista rintaliivien valmistajista. Ennen kaikkea kyseessä on yritys, joka pyrkii varmistamaan, että jokaisella naisella on mahdollisuus löytää täydelliset rintaliivit.

Inspiraatiota ympäri maailmaa

Kaikki Glamorise-rintaliivit on luotu New Yorkissa huolellisesti kokeneiden suunnitteluasiantuntijoiden tiimin toimesta, mikä varmistaa täydellisen istuvuuden koosta riippumatta. Glamorise pyrkii aina tarjoamaan naisille mukavat ja tukevat rintaliivit, jotka huomioivat jokaisen naisen. Tutustu Åshildin laajaan valikoimaan naisten vaatteita, mukaan lukien kaarituetut, edestä suljettavat ja urheiluliivit löytääksesi täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä ja mukavuutta joka tilanteeseen. Glamorisen ansiosta voit tuntea olosi itsevarmaksi ja mukavaksi koko päivän, joka päivä. Lisäksi Glamorise oli uranuurtaja urheiluliivien teknologiassa, kun ensimmäiset urheiluliivit keksittiin vuonna 1975, mikä mullisti naisten treenauskokemukset.

Keskiössä vihreä kestävyys

Glamorise on muutakin kuin loistavien tuotteiden tarjoaja – brändi on myös sitoutunut luomaan parempaa maailmaa. Lahjoittamalla valikoimasta poistuvia ja palautettuja tuotteita apua tarvitseville brändi on aktiivisesti mukana vaikuttamassa. Mutta se ei lopu tähän. Yritys ottaa myös vastuun ympäristövaikutuksistaan kompensoimalla toimituksistaan aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Istuttamalla puita Yhdysvaltoihin brändi auttaa parantamaan ilmanlaatua, säilyttämään biologista monimuotoisuutta ja torjumaan ilmastonmuutosta. Lisäksi bräändi pyrkii siihen, että heidän tuotteensa ovat sekä korkealaatuisia että myös pitkäikäisiä, mikä pienentää ympäristöjalanjälkeä entisestään.