Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Löydä sinulle sopiva liivimalli

On tärkeää valita oikeanlaiset liivit. Hyvät liivit tuntuvat mukavilta ja istuvat hyvin. Oikeanlaiset liivit kohottavat ja muotoilevat rintoja haluamallasi tavalla. Liivit myös tukevat oikealla tavalla jolloin sinun ei tarvitse kärsiä selkä-, niska- ja hartiakivuista. Jos sinulla on suurehkot rinnat, tuki on erityisen tärkeää. Valitse silloin liivit, joissa on leveät olkaimet sekä mahdollisesti kaarituet ja jotka eivät paina olkapäitä. Jos sinulla on pienehköt rinnat, et tarvitse yhtä paljon tukea ja voit hyvin valita liivit ilman kaaritukia.

Kun ostat liivejä, on tärkeää ottaa mitat, jotta löytäisit oikean koon. Kehosi muuttuu elämän aikana ja eri valmistajien koot saattavat poiketa toisistaan. Mittaa rinnan korkeimmalta kohdalta, liivien päältä. Mittaa sen jälkeen rintojen alta. 

Ympärysnauhan on istuttava napakasti ja tukevasti, jotta tuki olisi paras mahdollinen mutta se ei saa olla liian tiukka. Hyvä ohje: kokeile saatko kaksi sormea nauhan alle takana ja yhden sormen keskellä edessä. Liivien kangas ja nauha venyvät usein kun liivejä on käytetty jonkin aikaa. Säädä liivejä silloin tällöin, jotta ne tuntuisivat mukavilta. Säädä selässä olevia hakasia ja olkanauhoja sen mukaan miten tiukasti haluat liivien istuvan.

Liivityypit
Monissa liiveissämme on vuoritetut kupit.


KAARITUETUT LIIVIT

Kaarituetuissa liiveissä on kaaret, usein metallia tai muovia, jotka tukevat ja kohottavat rintoja, jolloin liivit eivät paina olkapäitä. Kaariliivit voivat olla topatut tai ilman toppausta.

Katso koko liivivalikoimamme täältä »
 

LIIVIT ILMAN KAARITUKIA

Materiaali on tukeva ja liivit ovat pehmeät ja miellyttävät. Liivit antavat rinnoille luonnollisen muodon. Liivit voivat olla topatut tai ilman toppausta. Valikoimassamme on mm. seuraavien valmistajien liivejä ilman kaaritukia: Miss Mary, Swegmark, Trofé, Damella ja Glamorise.

Katso kaikki liivit ilman kaaritukia täältä »
 

EDESTÄ KIINNITETTÄVÄT LIIVIT

Edestä kiinnitettävät liivit on helppoa pukea ja riisua. Liivit ovat usein erittäin mukavat selästä ja ovat hyvät jos sinulla on alaspäin luisuvat hartiat, koska olkaimet eivät liu'u alas.Valikoimassamme on mm. seuraavien valmistajien edestä kiinnitettäviä liivejä: Miss Mary ja Glamorise.

Katso kaikki edestä kiinnitettävät liivit täältä »
 

URHEILULIIVIT/TOPPILIIVIT

Urheiluliivit pitävät rinnat paikoillaan ja tukevat erilaisissa liikuntalajeissa. Urheiluliivit säästävät rintoja, selkää, olkapäitä ja niskaa. Liivien rakenne on tukeva ja myös materiaali on tukeva.

Katso koko liivivalikoimamme täältä »

 

RINTALIIVINI EIVÄT ISTU

Moni nainen ostaa vääränkokoiset rintaliivit. Esittelemme tavallisimmat virheet ja miten voit korjata tilanteen.

Bh med för lös kupkanter

Onko kupin reuna liian löysä?
Tarkista kuppikokosi.

Bh med vällande byst

Pursuuko rinta ulos kupista?
Vaihda mallia.

Bh som skaver

Jääkö liiveistä jälkiä ihoon?
Valitse suurempi koko

Bh med skavande axelband

Painautuvatko olkaimet olkapäihin?
Valitse leveämmät olkaimet.

Bh som åker upp i ryggen

Liukuvatko liivit ylös selässä?
Liivien ympärysmitta on liian suuri tai olkaimet liian kireällä.

Ylläolevat kuvat ja tekstit on julkaistu Miss Mary of Swedenin luvalla.

.