Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Belladot

Tutustu aistillisten kokemusten maailmaan ruotsalaisen tuotemerkin Belladotin avulla päästäksesi intohimoiselle matkalle kohti nautintoa ja hyvinvointia. Leikkisyyden levittämiseen Pohjoismaissa keskittyvä Belladot on yritys, joka pyrkii olemaan ensisijainen valintasi seksivälineissäsi. Yhdessä kokeneen seksologi Sylvia Lidén Nordlundin kanssa yritys on kehittänyt tuotteita, jotka ovat sekä toimivia että myös turvallisia ja optimoituja täyttämään kaikki tarpeesi.

Huippulaadukkaat materiaalit

Belladotin tuotteet on valmistettu pehmeistä ja silkinsileistä materiaaleista, jotka on valittu huolella ollakseen hellävaraisia iholle ja maksimoidakseen nautinnon. Yritys pitää laatua erittäin tärkeänä koko valmistusprosessin ajan materiaalivalinnoista aina valmistukseen sertifioiduissa tehtaissa. Kaikki tuotteet ovat kemiallisista yhdisteistä vapaita, ja brändin nestemäiset tuotteet valmistetaan Ruotsissa luonnollisista raaka-aineista.

Ympäristön ja kestävyyden huomioiminen

Belladot pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa toteuttamalla toimenpiteitä, kuten syntypaikkalajittelu, tehokas jakelu ja pakkausten kierrätys. Yritys tekee yhteistyötä vain sellaisten tavarantoimittajien kanssa, joiden kanssa jakaa yhteiset ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset varmistaakseen intiimituotteiden kestävän valinnan sinulle asiakkaana. Yritys toimii myös aktiivisesti lisätäkseen tietoisuutta ympäristöasioista sekä sisäisesti että ulkoisesti ja on ylpeä Elkretsenin ja REPAn jäsen kestävän kierrätyksen edistämiseksi.

Tutustu Belladotin valikoimaamme

Belladotin seksi- ja erotiikkavalikoimaamme kuuluvat huippulaadukkaat geelit, liukuaineet ja vibraattorit. Jokainen nautintoasi ajatellen suunniteltu tuote on turvallinen, luotettava ja kehitetty tarjoamaan sinulle unohtumattoman nautinnon ja läheisyyden kokemuksen. Olemme varmoja siitä, että meiltä löydät kaiken tarvitsemasi tutkiaksesi aistillista puoltasi luottavaisesti ja mielihyvin.