Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
63 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

YLÄOSIA SUORAAN VERKOSTA – ÅSHILD

Osta tyylikkäitä ja miellyttävän tuntuisia yläosia meiltä Åshildista: toppeja, tunikoita, aluspaitoja, paitoja, puseroita, neuleita, neuletakkeja, liivejä ja takkeja. Monipuolisesta valikoimastamme löydät yksivärisiä, kuviollisia, värikkäitä, pilkullisia ja ruudullisia yläosia. Ne ovat materiaaliltaan 100 % puuvillaa, veluuria, viskoosia, polyesteriä tai fleecetakkiemme fleeceä. Yläosat-osastoltamme löydät niin pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia toppeja kuin ilmavia ja ohuita tunikoita sekä todella upeita rantamekkoja.
 

YLÄOSIA MONIPUOLISESTI ERI KOKOLUOKISSA

Meiltä Åshildista voit ostaa yläosia monipuolisesti eri kokoluokissa. Valikoimastamme löydät niin pienikokoisempia yläosia kuin myös suurempia kokoja kaikille, joilla on muodokkaampi vartalo.

Meidän valikoimaamme kuuluvat kokoluokat 38–58 sekä 20-sarja.
 

VALIKOIMA YLÄOSAT

Yläosavalikoimastamme löydät pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia toppeja, t-paitoja, tunikoita, aluspaitoja ja puseroita. Valikoimaamme kuuluu myös tyylikkäitä paitoja ja pikkutakkeja, neuleita ja neuletakkeja sekä lämpimiä vuorattuja takkeja.
 

YHDISTELE YLÄOSIA

Saat meiltä vinkkejä, miten parhaiten yhdistelet ylä- ja alaosia!
Miellyttävästä materiaalista valmistettua ilmavaa tunikaa tai puseroa voi esimerkiksi yhdistellä ohuiden ja leveiden naistenhousujen, hameen tai käytännöllisten shortsien kanssa.

Vieraile Alaosat-osastollamme löytääksesi yläosaasi sopivan tuotteen:

Klikkaa tästä:

Löydä oma tyylisi ja osta meiltä yläosia edullisesti!

 

OSTA YLÄOSIA VERKOSTA

Osta yläosia turvallisesti ja helposti suoraan verkosta ja tilauksesi saapuu express-lähetyksenämme kotiisi 24 tunnin sisällä.

Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.