Lue lisää evästeistä

Ostoskori

1389 osumien määrä
Lajitteluperuste:

NAISTEN VAATTEET

Meiltä muotia kaikkiin tilanteisiin!

Meiltä Åshildista löydät laajan valikoiman naisten vaatteita, jotka sopivat erityisesti kookkaammille naisille. Vaatteista löytyy monia eri värejä, malleja ja vaihtoehtoja. Valikoimassa on paljon kookkaammille naisille suunniteltuja tyylikkäitä ja miellyttävän tuntuisia vaatteita, jotka eivät kiristä tai hierrä ihoa. Monissa naisten vaatteissamme on myös sisäpuolelle ommeltu joustava resori, jonka ansiosta vaatteet tuntuvat erittäin pehmeiltä ja miellyttäviltä päällä.
 

ERI KOKOISIA NAISIA – MEILLÄ MYÖS ISOMPIA VAATEKOKOJA

Olemme ylpeitä kaikista naisista ja olemme ylpeitä siitä, että meiltä löytyy isompia vaatekokoja muodokkaammille naisille, joilla on kurveja.

Meidän valikoimaamme kuuluvat kokoluokat 38–58 sekä 20-sarja.

 

VALIKOIMA NAISTEN VAATTEET

Monipuolisesta valikoimastamme naisten vaatteita löydät paljon uutta ja upeaa: tyylikkäitä ja miellyttävän tuntuisia uima- ja ranta-asuja sekä upeasta ja ilmavasta materiaalista valmistettuja toppeja, tunikoita, puseroita, leninkejä ja aluspaitoja. Etsitkö ohuempia ja rennompia housuja tai shortseja, jotka sopivat hyvin lämpimiin kesäpäiviin? Vai etsitkö ehkä tyylikkäitä ja ihanasti lämmittäviä neuleita? Tervetuloa meille Åshildiin tutustumaan valikoimaamme tyylikkäitä naisten vaatteita.
 

URHEILULLISIA NAISTEN VAATTEITA

Tutustu myös urheiluvaatteisiimme, jotka sopivat treenaamiseen tai kuntoiluun sekä rentoihin ja pehmeisiin vapaa-ajan vaatteisiimme, kuten veluurihousuihin.

Löydä oma tyylisi ja osta meiltä naisten vaatteita edullisesti!

 

OSTA NAISTEN VAATTEITA VERKOSTA

Osta naisten vaatteita turvallisesti ja helposti suoraan verkosta ja tilauksesi saapuu express-lähetyksenämme kotiisi 24 tunnin sisällä.

Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.