Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ



 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Etac

Voiko yksi yritys todella muuttaa elämää? Etacin kohdalla vastaus on ehdoton kyllä! Yrityksen matka visiosta käytäntöön on sekä kehittänyt apuvälineille uuden standardin että myös viitoittanut tietä kohti myötätuntoisempaa maailmaa. Innovoinnin, kestävyyden ja toimintarajoitteisten ihmisten tarpeiden syvällisen ymmärtämisen avulla Etac on sekä luonut tuotteita että kehittänyt elämää muuttavia ratkaisuja.

Auttamisen visio

Sverker Göthberg perusti Etacin vuonna 1973 tarjotakseen täysin uudenlaisen apuvälinevalikoiman visionaan innovointi ja muotoilu. Nykyään Etac on kehityksen ja tuotannon edelläkävijä tuotteissa, jotka on tarkoitettu toimintarajoitteisille ihmisille sekä potilassiirtoon. Elämänlaatuun keskittyen Etac pyrkii parantamaan käyttäjien ja heidän perheidensä sekä terveydenhoitopalvelujen tarjoajien arkea tarjoamalla erittäin nykyaikaisia tuotteita, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja hoitoympäristöihin.

Arkielämän parantaminen

Etac on omistautunut liiketoiminnassaan käyttäjiensä elämänlaadun parantamiseen iästä tai tarpeesta riippumatta. Erikoistuneiden tuotebrändien kautta yritys tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat niin hoivan saajien kuin hoitajienkin arkea. Etac pyrkii optimoimaan sekä toiminnallisuuden että käyttäjäystävällisyyden lapsille tarkoitetuista tuotteista lähtien aina iäkkäämmille hoidettaville suunnattuihin tuotteisiin.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on yksi Etacin toiminnan ja arvojen ydinalueista. Minimoimalla ympäristövaikutuksiaan ja pyrkimällä kiertävään tuotekehitykseen Etac ottaa aktiivisen askeleen kohti kestävämpää tulevaisuutta. Keskittymällä kestävien materiaalien uudelleenkäyttöön ja modulaariseen muotoiluun Etac pyrkii vähentämään uusien tuotteiden tarvetta ja edistämään kestävämpää kulutusta.

Yhteiskuntaan sitoutuminen

Etac on enemmän kuin pelkkä yritys – se on osa yhteiskuntaa. Työskentelemällä YK:n kestävän kehityksen globaalien tavoitteiden mukaisesti Etac pyrkii luomaan kaikille turvallisen ja osallistavan ympäristön. Yhteiskuntaan sitoutumisensa ja oikeudenmukaiseen toimintaympäristöön pyrkimyksensä ansiosta Etac on esikuva yrityksille, jotka haluavat aikaansaada todellista muutosta maailmassa.

Me Åshildilla olemme varmistaneet tarjoavamme monipuolisen valikoiman suihkutuoleista ja suihkujakkaroista aina wc-istuinten korokkeisiin, jotta voit löytää tarpeisiisi sopivan tuotteen.