Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
43 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Harjoitus-, kuntoilu- & tukituotteet

Hyvinvointisi on meille tärkeää. Kaikista tärkeintä elämässä on, että voimme hyvin ja pidämme huolta itsestämme. Terveys onkin yksi ihmiselämän tärkeistä peruspilareista. Voit hyvin ja pysyt terveenä, kun harjoittelet ja kuntoilet säännöllisesti. Harjoittelun ansiosta nukut paremmin, tunnet olosi rauhallisemmaksi, olet varmempi itsestäsi ja kestät paremmin stressiä. Vastustuskykysi on tällöin myös paljon parempi, etkä sairastu yhtä helposti kuin ehkä aikaisemmin. Ja vaikka sairastuisit, kehosi käsittelee taudin paljon paremmin ja alkaa välittömästi muodostaa vasta-aineita. Kaikki tämä helpottaa arkeasi ja parantaa sen laatua.

 Kokeile joogaa Åshildin tuotteilla 

Joogan suosio on kasvanut todella paljon viime vuosina. Joogan tarkoituksena on vähentää stressiä, parantaa kehon joustavuutta ja yleistä vireystilaa ja ylipäänsä lisätä hyvinvointia. Joogan yhtenä vahvuutena on se, että voit harrastaa sitä melkeinpä missä vain. Joogamattomme on helppo ottaa mukaan ja tietenkin voit käyttää sitä kotona tekemissäsi joogaharjoituksissa.

 Tukivälineitä

Meillä on laaja valikoima tuotteita, joista sinulla on apua kuntoutuksessa, ryhdin korjaamisessa tai ennalta ehkäisevissä toimenpiteissä, kun huollat niveliä ja lihaksia. Kuntoutuksella on loukkaantumisten jälkeen todella suuri merkitys, jotta lihakset palautuvat kunnolla. Tutustu pilatesnauhaamme, joka sopii täydellisesti kevyempään harjoitteluun ja jota voi hyödyntää todella monipuolisesti erilaisissa harjoitteissa. Meiltä löydät erinomaisia tukituotteita, jotka tukevat monipuolisesti koko kehoa ja joilla on myös vammojen osalta merkittävä ennaltaehkäisevä vaikutus. 

Kohota kuntoa 

Valikoimassamme on kuntopyöriä ja polkulaitteita, joiden avulla kohotat kuntoasi, saat lisää voimaa ja kehität tasapainoasi. Niiden kanssa sinun kannattaa käyttää sykemittariamme, jotta voit seurata sykettäsi ja kalorien kulutusta.

Osta harjoitusvälineesi suoraan verkosta

Me Åshildilla olemme sitä mieltä, että verkko-ostosten tulee sujua mahdollisimman kätevästi ja helposti. Pyrimme koko ajan kehittämään järjestelmäämme, jotta voit tehdä ostoksia mahdollisimman vaivattomasti. Voit tutustua kaikkiin tuotteisiimme verkkosivuillamme ja päivitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme.
Olemme sertifioitu verkkokauppa ja tarjoamme turvallisen, nopean ja edullisen toimituksen. Vaihtoehtonasi on myös express-toimitus, jolloin saat tilauksesi 24 tunnin sisällä kotiinkuljetuksena!
Käy tekemässä tilauksesi osoitteessa Åshild.fi