Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
46 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Jalkahoito

Me Åshildilla panostamme jalkojen hyvinvointiin! Työpäivän jälkeen jalat ovat usein väsyneet ja niitä särkee. Ehkäise kovettumien, sisäänkasvaneiden kynsien ja liikavarpaiden syntymistä käytännöllisillä jalkahoitotuotteillamme. Meillä löydät laajan valikoiman miellyttävän tuntuisia tossuja, Scholl-sandaaleja, manikyyri- ja pedikyyrisettejä, vaivasenluun suojia, sisäpohjallisia, varpaansuojia, varpaanerottimia, liikavarvaslaastareita, geelisukkia, geelipohjallisia, jalkahierontarullia, jalkakylpyjä, Bio-Oilia, jalkaholvin tukia jne.

Pehmeän pohjallisen avulla jalkoihin kohdistuu vähemmän rasitusta. Tällöin niitä särkee vähemmän, eivätkä ne tunnu iltaisin yhtä väsyneiltä.

Tutustu myös meidän leveisiin terveystohveleihimme, jotka eIvät kiristä. Ne sopivat erinomaisesti turvonneille jaloille ja nilkoille. Ihanteellinen valinta diabeetikoille sekä kaikille, jotka kärsivät huonosta verenkierrosta.

 

Jalkahoitotuotteet – Tuotemerkit 

Onko ongelmia jalkojen kanssa? Voimme suositella valikoimastamme useita eri jalkahoitotuotteita, kuten esim. sandaaleja ja tuotemerkin Scholl kenkiä. Schollin valikoimaan kuuluu pehmentäviä tuotteita sekä tuotteita, jotka korjaavat ja kosteuttavat jalkojasi. Scholl Fresh Step -antiperspirantin ansiosta uskallat huoletta riisua kenkäsi. Kevyesti tuoksuva suihke antaa tehokkaan suojan epämiellyttäviltä hajuilta ja pitää jalat raikkaina. Suihkeen tarjoama suoja kestää 24 tuntia.

 

Hemmottele jalkojasi 

Usein ongelmana on kenkien liian ohuet ja huonokuntoiset pohjalliset, jotka aiheuttavat jalkakipuja.    Jalkahoitovalikoimaamme kuuluvien pehmeiden ja miellyttävän tuntuisten pohjallisten kanssa voit hyvin käyttää suosikkikenkiäsi. Valitse Schollin suosituista pohjallisista ja geelityynypohjallisista, jotka ehkäisevät jalkojen väsymistä tai kipeytymistä ja vaimentavat tehokkaasti iskuja. Voi käyttää arkikengissä, saappaissa, jumppatossuissa ja lenkkikengissä.

Muista! Laadukkaat kengänpohjalliset voivat ehkäistä monilta vaivoilta, kuten esim. kantapiikeiltä.

Joskus voi tuntua ihanalta hemmotella jalkojaan ihan tavallisessa arjessa. Valikoimastamme löydät mm. jalkahierontalaitteita, jalkaviiloja, pedikyyrisettejä sekä myös kosteuttavia tuotteita kuten päivittäisiä kosteusvoiteita, voiteita halkeileville kantapäille sekä kovettumavoiteita.

 

 

Tilaa jalkahoitotuotteita osoitteesta ashild.fi 

Tilaa jalkahoitotuotteesi helposti ja joustavasti osoitteessa ashild.fi.

Muista myös käydä tutustumassa ale-osastoomme, josta usein löydät suosittuja jalkahoitotuotteita todella edulliseen hintaan.

Meillä on Luotettava verkkokauppa -sertifiointi.