Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
86 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

ALAOSIA SUORAAN VERKOSTA – ÅSHILD

Osta tyylikkäitä ja miellyttävän tuntuisia alaosia meiltä Åshildista: naisten housuja, shortseja, farkkuja, treenihousuja, juoksuhousuja, collegehousuja, caprihousuja, hameita, leggingsejä, mekkoja ja rantamekkoja.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät yksivärisiä, kuviollisia, värikkäitä, pilkullisia ja raidallisia alaosia. Ne ovat materiaaliltaan 100 % puuvillaa, viskoosia, veluuria, polyesteriä tai farkkukangasta.

 

ALAOSIA MONIPUOLISESTI ERI KOKOLUOKISSA

Meiltä Åshildista voit ostaa alaosia monipuolisesti eri kokoluokissa.

Meidän valikoimaamme kuuluvat kokoluokat 38–58 sekä 20-sarja.

 

VALIKOIMA ALAOSAT

Alaosavalikoimastamme löydät niin pehmeän- ja miellyttävän tuntuisia stretchleggingsejä kuin hienoja röyhelöhameita ja ilmavia mekkoja sekä rannalle hienosti sopivia mekkoja.

Valikoimaamme kuuluu klassisia naisten housuja, kuten farkkuja, puuvillahousuja, caprihousuja, treenihousuja, juoksuhousuja, collegehousuja, shortseja, farkkushortseja, lyhyitä housuja ja upeita, ohuita röyhelöhameita sekä myös upeasta materiaalista valmistettuja kukkakuvioisia, kuviollisia ja ilmavia kesämekkoja.

 

YHDISTELE ALAOSIA

Saat meiltä vinkkejä, miten parhaiten yhdistelet ala- ja yläosia! Ohuet puuvillahousut sopivat erinomaisesti hienon topin, kesäisen tunikan tai puseron kanssa. Kukkakuvioinen hame tai leninki sopii säästä riippuen hyvin yhteen neuleidemme tai neuletakkiemme kanssa.

Vieraile Yläosat-osastollamme saadaksesi lisää inspiraatiota ja yhdistelmävaihtoehtoja:

Klikkaa tästä!

 

OSTA ALAOSIA VERKOSTA

Osta alaosia turvallisesti ja helposti suoraan verkosta ja tilauksesi saapuu express-lähetyksenämme kotiisi 24 tunnin sisällä.

Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.