Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Näin löydät oman tyylisi

Åshildilla on paljon erimallisia vaatteita kokonumeroissa 38-54. Haluamme varmistaa että löydät itsellesi sopivia asuja. On tärkeää että tilaat oikean koon, jotta vaate istuu hyvin päälläsi. Kaikissa vaatteissamme liikkumaväljyys on huomioitu.

Tässä muutama vinkki mitkä vaatteet sopivat sinulle vartalonmuodon perusteella ja mitä alueita kannattaa tuoda esiin sekä mitä alueita häivyttää.

Vartalotyyppisi

Vartalotyyppi määrää mitkä vaatteet imartelevat vartaloa ja mitkä eivät. Keskity vaatteisiin, jotka näyttävät parhaimmilta ja jotka miellyttävät sinua. Voit helpoin keinoin ja erimuotoisten vaatteiden ja asusteiden avulla korostaa tai kätkeä haluamiasi piirteitä. Valitse mieluummin vaate, joka sopii vartalollesi kuin vaate, joka juuri sillä hetkellä on muodikas.

Yleisesti voidaan todeta, että kaikki kuviot sekä neuleet suurentavat kun taas tummat värit pienentävät. Voimakkaat värit herättävät huomiota ja haaleat värit luovat hillityn vaikutelman.


KAPEAT HARTIAT

Jos haluat korostaa hartioita, käytä halterneck-toppia tai toppia, jossa on painijanselkä. Pusero, jossa on puhvihihat tai olkatoppaukset korostaa hartioita.


LEVÄT HARTIAT

Kapeat olkaimet saavat hartiat näyttämään kauniimmalta. Pooloneuleet pienentävät hartioita.


PIENET RINNAT

Käytä vartalonmyötäisiä mutta ei liian tiukkoja vaatteita jos olet pienirintainen. Kerrospukeutuminen sekä halterneck- ja poolokaulusmallit sopivat sinulle. Voit myös käyttää topattuja rintaliivejä.


SUURET RINNAT

Puserot, joissa on V-pääntie ja kaikki vaatteet, joissa on kietaisuleikkaus sopivat sinulle. Vältä puseroita, joiden hihat päättyvät rinnan korkeudelle. Valitse sen sijaan lyhyemmät hihat tai ¾-pituiset hihat. Ostaessasi rintaliivejä valitse kaariliivit, joissa on leveät ja tukea antavat olkaimet.


PAKSUT KÄSIVARRET

VValitse vaate, jossa on väljä leikkaus sekä mielellään pitkähköt hihat. Vältä holkkihihoja ja puseroita, joiden hihat ovat tiukat.


SUORA VYÖTÄRÖ

Leveä vyö lantiolla luo vaikutelman vyötäröstä. Kevyesti muotoillut jakut korostavat vyötärön kohtaa. Kellohameet ja leveälahkeiset housut luovat muotoillun siluetin.


PYÖREÄ VATSA

Valitse pusero, jossa on kietaisudrapeeraus, se saa vatsan näyttämään litteämmältä. Myös A-linjaiset mallit, joissa on leveämpi helma sopivat hyvin sinulle. Korosta pääntietä käyttämällä V-pääntiepuseroita, tai valitse asusteeksi katseenvangitseva huivi tai kaulakoru. Myös muotoilevat pikkuhousut luovat litteämmän vaikutelman.


PIENI TAKAPUOLI

Valitse mieluiten farkut ilman takataskuja, jotta takapuoli näyttäisi pyöreämmältä. Muista, että kuviot suurentavat. Hameessa saa mielellään olla paljon volyymia.


ISO TAKAPUOLI

Valitse leveälahkeiset housut, ne tasapainottavat muotojasi. Muista, että tummat värit pienentävät.


VOIMAKKAAT REIDET

Valitse mieluummin hame kuin housut. Valitse hame, jossa on vartalonmyötäinen vyötärö ja joka laskeutuu kauniisti reisien kohdalla. Mieluiten hame, jonka kangas on viistoon leikattu. Valitse suoralahkeiset housut ja mieluiten hieman korkeampi vyötäröleikkaus. Voit hyvin käyttää korkeita korkoja, ne luovat hoikemman vaikutelman.


LYHYET SÄÄRET

Valitse hame tai housut, joissa on korkea vyötärö, jos sinulla on lyhyet sääret. Caprihousut muuttavat suhteita ja saavat sääret näyttämään pidemmiltä. Valitse mieluummin pitkä hame kuin puolipitkä. Korkeat korot sopivat sinulle, jolla on lyhyet sääret.


PITKÄT SSÄRET

Jos haluat, että sääresi näyttävät lyhemmiltä, sinun tulee käyttää hameita ja housuja, joissa on matala vyötäröleikkaus tai lyhytlahkeisia housuja. Matalalle asetettu vyö harhauttaa silmää.


Lämpimät ja kylmät värit

Kylmät värit vivahtavat siniseen ja lämpimät värit vivahtavat keltaiseen.

Färghjul

Määrittääksesi mitkä värit sopivat sinulle, ota kaksi samanväristä mutta erisävyistä vaatetta, (esim. lämmin joulunpunainen ja kylmä punaliila). Kokeile vaatetta kasvoja vasten. Jos kasvojen juonteet ja kaksoisleuka korostuvat tarkemmin, värisävy on sinulle väärä. Oikea väri taas kohottaa kasvonpiirteitä ja imartelee vartaloasi.