Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Miss Mary

Etsitkö miellyttäviä alusvaatteita, joissa on tyyliä ja laatua? Miss Maryn valikoimasta löydät etsimäsi! Yrityksellä on jo yli 60 vuoden kokemus erikokoisten ja -tyylisten alusvaatteiden valmistuksesta, joten tuotemerkkiä Miss Mary voidaan hyvin pitää synonyymina termeille käyttömukavuus, laatu ja naisellisuus.

Miss Mary haluaa aina tarjota parasta, oli sitten kyse materiaalista tai valmistusmenetelmästä. Alusvaatteiden valmistuksessaan sen avainsanoina ovat huolellisuus ja tarkkuus, jotta se voi tarjota asiakkailleen miellyttävän tuntuisia ja kestäviä tuotteita. Miss Mary panostaa tuotannossaan laadukkaisiin materiaaleihin, kuten esim. puuvillaan, mikrokuituun ja pitsiin. Näin se voi mennä takuuseen siitä, että tuotteet tuntuvat miellyttäviltä pidempiaikaisessakin käytössä.

274 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Istuvat täydellisesti kaikille vartalotyypeille

Jokaisella meillä on omat yksilölliset vartalonpiirteemme, joilla on vaikutusta alusvaatteiden valintaan. Tämän vuoksi Miss Marylta löytyy laaja valikoima eri malleja, tyylejä sekä kokoja, aivan pienimmistä vaihtoehdoista aina plus size -kokoon asti. Tuotemerkin tavoitteena on tarjota jokaiselle vartalotyypille mahdollisimman hyvin istuva malli. Tällöin olo tuntuu juuri sopivan itsevarmalta ja hyvältä.

Tyyliä ja eleganssia

Miss Marylla ollaan ylpeitä siitä, että sen tuotteissa yhdistyy käytännöllisyys ja käyttömukavuus sekä tyyli ja eleganssi. Valikoiman alusvaatteissa on huomioitu moderni naisellisuus sekä trendikäs ja kaunis toteutus. Miss Marylta löytyykin kaikille jotakin – klassisista t-paidoista ja romanttisista pitsikoristeista aina kaikkiin urheilullisiin vaihtoehtoihin.

Tärkeimpänä ominaisuutena kestävyys

Miss Mary haluaa myös vaikuttaa tuotteidensa aiheuttamaan ympäristökuormitukseen. Tämän vuoksi se panostaa tuotekehitykseen ja pyrkii käyttämään ympäristöystävällisempiä materiaaleja. Miss Marylla ollaan ylpeitä siitä, että asiakkaiden tarpeiden lisäksi sen tuotannossa otetaan myös ympäristökysymykset huomioon ja tällä tavoin pyritään suojelemaan planeettaamme.

Tekstiilikaupunki Boråsissa vuonna 1957 perustettu ajaton tuotemerkki

Tuotemerkki perustettiin vuonna 1957 kuuluisassa tekstiilikaupungissa Boråsissa. Heti perustamisestaan lähtien Miss Mary on ylpeänä edustanut ruotsalaista käsityötaitoa ja designia maailmanlaajuisilla alusvaatemarkkinoilla. Yritys onkin jo yli puolen vuosisadan ajan valmistanut naisille miellyttävän tuntuisia ja tyylikkäitä alusvaatteita. Voikin hyvin todeta Miss Maryn ansainneen asemansa luotettavana tuotemerkkinä, joka ymmärtää naisten tarpeita ja toiveita.

Miss Mary – Kansainvälinen alusvaatemerkki

Miss Mary jatkaa ruotsalaista laadukasta käsityöperinnettä ja on vienyt sitä menestyneesti kansainvälisille markkinoille. Brändin tuotteita voikin löytää useista eri maista ympäri maailmaa.

Yhdistelmä tyylikästä designia ja käyttömukavuutta

Miss Maryn perusajatuksena on, että vaatteet heijastavat omaa persoonallisuutta. Käytännöllisyyden lisäksi Miss Mary panostaakin siihen, että voit alusvaatteillasi ilmaista omaa tyyliäsi ja että ne päällä tunnet olosi itsevarmemmaksi. Miss Maryn designerien luovan ja intohimoisen suunnittelun pohjalta syntyy ajattomia ja kauniita mallistoja, joissa yhdistyy upea tyyli ja käyttäjäystävällisyys.

Kaiken suunnittelun pohjana on ajatus siitä, että aloitat päiväsi pukemalla alusvaatteet päälle ja lopetat sen riisumalla ne pois. Siksi Miss Mary haluaakin panostaa markkinoiden pehmeimpiin ja miellyttävimpiin materiaaleihin. Tällöin jokaisella saumalla ja yksityiskohdalla on merkitystä, jotta voit pukea päällesi miellyttävän tuntuiset ja hyvin istuvat alusvaatteet.

Etsitkö arkikäyttöön suunniteltuja liivejä, elegantteja yöasuja tai urheilualusasuja? Miss Marylta löydät etsimäsi ja heidän tuotteissaan on panostettu tyylikkääseen designiin ja käyttömukavuuteen.

Plus Size Miss Maryn vahvuutena

Miss Mary on erityisen ylpeä monipuolisesta kokovalikoimastaan, jossa on huomioitu naisten erilaiset kehonrakenteet. Valikoimasta löytyykin paljon myös plus size -kokoluokan alusvaatteita.

Miss Maryn monipuolisen valikoiman taustalla on ajatus siitä, että jokainen löytää itselleen alusvaatteet, joissa tuntee olonsa upeaksi ja itsevarmaksi. Plus size -valikoiman suunnittelussa on panostettu kaikkiin pieniinkin yksityiskohtiin, jotta tuotteet tarjoavat optimaalisen käyttömukavuuden ja tuen.

Miss Maryn monipuolisesta olkain- ja kuppikokovalikoimasta löydät varmasti rintaliivejä, jotka sopivat täydellisesti juuri itsellesi.