Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
34 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Hartmann

Tutustu valikoimamme Hartmann-tuotteisiin, joissa perinteet ovat kohdanneet innovoinnin terveyden- ja sairaanhoidon parantamiseksi sekä ammattikäytössä että kotona vuodesta 1818 lähtien. Brändi pyrkii intohimolla ja sitoutuneisuudella kehittämään tuotteita ja ratkaisuja, joista hyötyvät maailmanlaajuisesti sekä terveydenhoitopalvelujen tarjoajat, potilaat että yksityishenkilöt.

Innovoinnin ja huolenpidon perinne

Vuodesta 1818 lähtien Hartmannin suku on ollut terveys- ja hygieniatuotteiden edelläkävijä. Intohimolla hoitotason parantamiseen ja terveyden edistämiseen tämä sitoutuminen on jatkunut sukupolvien ajan. Tänä päivänä Paul Hartmann AG -yritys kehittää edelleen Saksan Heidenheimissa innovatiivisia terveydenhoitoratkaisuja, joista hyötyvät maailmanlaajuisesti sekä terveydenhoitopalvelujen tarjoajat että potilaat.

Hartmannin visio

Hartmannin visiona on olla aina innovatiivinen terveydenhuollossa etsimällä jatkuvasti menetelmiä hoitojen ja tulosten parantamiseksi sekä positiivisten hoitokokemusten tarjoamiseksi – niin ammattikäytössä kuin kodeissakin.

Intohimona huolenpito

Hartmannilla on intohimoinen tiimi, joka pyrkii viemään terveydenhuoltoa eteenpäin. Yrityksen tavoitteena on miljoonien ihmisten elämänlaadun parantaminen kehittämällä tuotteita, jotka yksinkertaistavat jokapäiväistä elämää. Yritys on ylpeä menestyksestään, mutta ei tyydy pelkästään siihen. Yritys näkee aina löytyvän elämän osa-alueita, joita voidaan parantaa jatkuvalla työllä.

Kestävien kumppanuuksien rakentaminen

Hartmann uskoo kumppanuuksien voimaan terveydenhuollon eteenpäin viemisessä. Olemalla avoin yhteistyölle terveyden- ja sairaanhoidon henkilöstön, potilaiden, terveydenhoitopalvelujen tarjoajien, apteekkien, jakelijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa yritys pyrkii toiminnallaan aikaansaamaan pitkäaikaisia muutoksia. Useampia näkökulmia huomioimalla yritys tuottaa enemmän ja parempia ideoita ihmisten parhaaksi.

Asiakaslähtöisyys ja kunnioitus

Hartmannilla työ otetaan vakavasti. Yritys on asiakaslähtöinen sekä kohtelee ihmisiä kunnioittavasti, rakentaa luottamusta ja luo pitkäaikaisia suhteita rehellisesti ja avoimesti. Asiakaslähtöisyyttä noudattamalla yritys haluaa toimittaa tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja odotuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Meillä on aina tarjolla laaja valikoima Hartmannin tuotteita – kaikkea inkontinenssihousuista ja kertakäyttölakanoista aina käsivoiteisiin, pesuvoiteisiin, ihovoiteisiin ja anatomisesti muotoiltuihin suojiin.