Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
43 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Vapaa-ajan asuja suoraan verkosta - Åshild

Osta mukavan tuntuisia ja käytännöllisiä vapaa-ajan asuja, kuten naisten veluurihousuja, tunikoita, caprihousuja ja vapaa-ajan housuja, joita voit hyvin käyttää niin kotona kuin matkoilla. Tutustu myös treeniasuihimme, jotka sopivat hyvin niin omiin treeneihin, vapaa-ajalle kuin kävelylenkeillekin. Meiltä Åshildista löydät nopeasti kuivuvasta funktiomateriaalista valmistettuja toppeja, heijastinpainatuksella varustettuja treenitoppeja, treenitrikoita ja tavallisia trikoita.

Vapaa-ajan asumme ja treeniasumme on valmistettu pehmeistä ja miellyttävän tuntuisista materiaaleista, kuten puuvillasta, veluurista ja polyesteristä.
 

Vapaa-ajan asuja monipuolisesti eri kokoluokissa

Meiltä Åshildista voit ostaa vapaa-ajan asuja monipuolisesti eri kokoluokissa.

Meiltä löydät vapaa-ajan asuja ja treeniasuja kokoluokissa 38–58.

 

Valikoima vapaa-ajan asut

Valikoimastamme vapaa-ajan asut löydät pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia naisten housuja, veluurihousuja, caprihousuja, vapaa-ajan housuja, tunikoita, treenitoppeja ja -trikoita sekä tavallisia trikoita.

Yhdistele vapaa-ajan asuja ja helppokäyttöisiä harjoitusvälineitä

Osastoltamme ”Voi hyvin” löydät paljon käytännöllisiä harjoitusvälineitä ja -laitteita, joilla on helppo treenata ja kuntoilla kotona. Täältä löydät myös erilaisia tukivälineitä ja suojia selälle, ranteille, jaloille, polville, nilkoille ja pohkeille.

Tutustu harjoitus- ja kuntoiluvälineisiimme kuten kävelysauvoihin, polkulaitteeseen, kuntopyörään, sormitreenariin, stressipalloon, vastusnauhaan, stepperiin, joogamattoon ja sykemittariin.

Klikkaa tästä ja tutustu koko valikoimaamme!

Osta vapaa-ajan asuja verkosta

Osta vapaa-ajan asuja turvallisesti ja helposti suoraan verkosta ja tilauksesi saapuu express-lähetyksenämme kotiisi 24 tunnin sisällä.

Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.