Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
27 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Triumph

Etsitkö alusvaatteita, jotka sekä tekevät sinusta tyylikkään että tarjoavat myös täydellisen istuvuuden ja ylivertaisen mukavuuden? Siinä tapauksessa Triumph on itsestään selvä valinta sinulle! Triumphilla on vuodesta 1886 lähtien ollut intohimona kohdata naisten eri vartalotyypit, ja yritys on jalostanut taitoaan luoda jokaiselle naiselle räätälöityjä eksklusiivisia alusvaatteita.

Kunnianosoitus jokaiselle naiselle

Triumph uskoo jokaisen yksilön olevan ainutlaatuinen, mikä näkyy brändin alusvaatteissa. Triumph ymmärtää, että yksi koko ei sovi kaikille. Kuuntelemalla ja oppimalla suhteista sekä asiakkaiden että työntekijöiden kanssa Triumph pyrkii luomaan vaatteita, jotka ovat sekä ainutlaatuisia että myös asiakkaidensa tarpeiden mukaisiksi räätälöityjä.

Visiosta todellisuuteen

Triumphin visio on aina ollut selkeä – tarjota tyylikkäitä ja laadukkaita alusvaatteita, jotka ovat sekä mukavia että myös parantavat naisten elämänlaatua. Yrityksellä on monimuotoisuutta ja maailmanlaajuista vaikutusvaltaa edustava työvoima, jonka avulla yritys jatkaa historiansa rakentamista ja ammentaa inspiraatiota asiakkaidensa yksilöllisyydestä. Jokainen tuote on suunniteltu parantamaan brändin asiakkaiden elämää – joka päivä.

Kestävyys keskiössä

Triumph pyrkii tekemään maailmasta paikan, jossa jokaikisen tarpeet huomioidaan. Vähentämällä ympäristövaikutuksiaan, kuten mittaamalla kasvihuonekaasupäästöjään ja käsittelemällä tehokkaasti tuotteidensa ja prosessiensa vaarallisia kemikaaleja, yritys ottaa askeleita kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Innovatiiviset materiaalivalinnat

Brändi uskoo, että heidän kankaidensa tulee olla yhtä ympäristöystävällisiä kuin mukaviakin. Valitsemalla materiaaleja huolella ja käyttämällä mahdollisuuksien mukaan kierrätys- ja ekologisia materiaaleja yritys pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa ja luomaan kestävämmän tuotantoketjun.

Ihmissuhteet – Positiiviset vaikutukset

Triumph arvostaa suhteitaan tavarantoimittajiin sekä pyrkii edistämään läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä. Varmistamalla oikeudenmukaiset työolosuhteet tehtaissaan sekä asettamalla etusijalle sosiaaliset ja ympäristösäännökset koko toimitusketjussaan yritys pyrkii luomaan myönteisiä vaikutuksia yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Monipuolisen ja huolellisesti valikoidun alusvaatevalikoimamme, kuten rintaliivit ja alushousut, ansiosta olemme varmoja siitä, että löydät täydellisen yhdistelmän tunteaksesi olosi mukavaksi ja itsevarmaksi joka päivä.