Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
4-8 päivän toimitusaika

Kotitomitus

09 4270 5060

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Hanki Åshildista nastoja ja liukuesteitä kenkiisi!

Kun hankit meiltä kenkien nastoja ja liukuesteitä, kävelet turvallisesti myös liukkaalla kelillä. Silloin voit liikkua ulkona vaivatta talviaikaan, esim. vaeltaa tai urheilla, koska useimmat liukuesteemme soveltuvat erinomaisesti ulkoaktiviteetteihin.

Meiltä Åshildista hankkimillasi nastoilla ja liukuesteillä saat kenkiisi hyvän pidon talven liukkaille keleille. Voit käyttää niitä koiran kanssa tekemilläsi kävelylenkeillä, juoksulenkeillä sekä myös ostoksilla.

Voit valita nastoja ja liukuesteitä, jotka sopivat hyvin ulkokäyttöön ja jotka on helppo ottaa pois kenkien pohjasta ja kiinnittää takaisin. Valittavanasi on myös sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitettuja nastoja ja liukuesteitä, joita ei tarvitse ottaa pois esimerkiksi kauppareissuilla.

Vältä kaatumista ja liukastumista teiden sileillä ja jäisillä alustoilla. Valikoimassamme on kävely- tai juoksulenkeille tarkoitettuja nastoja ja liukuesteitä, joita voi käyttää talvikenkien, saappaiden tai juoksukenkien kanssa.

Nastoissa ja liukuesteissä käytetään pohjien alle asennettavia pitopohjia, nastoja tai ns. piikkejä. Nastojen ja liukuesteiden tarkoituksena on pystyä vakauttamaan kävelyä sekä lisätä kenkien pitoa liukkailla alustoilla.  

Nastojemme ja liukuesteidemme materiaaleina on käytetty kumia ja terästä.

 

Nastat ja liukuesteet – Käyttötarkoitus ja ominaisuudet

Minkälaisia liukuesteitä tarvitsen? 

Mistä tiedän minkälaiset liukuesteet sopivat minkäkinlaisiin olosuhteisiin ja mitä tulee ottaa huomioon liukuesteiden valinnassa? Annamme sinulle joitakin vinkkejä eri vaihtoehdoista.


Brunngårdin 3 nasta- ja liukuestevaihtoehtoa:

Liukueste Dubby on turvallinen tuki jalkaterän etuosaan. 5 vaihdettavaa nastaa, mainio valinta talvikauden kävelylenkeille.

Liukueste Steady lisää turvallisuutta talvikauden kävelylenkeillä. 4 nastaa päkiän alla ja 2 nastaa kantapään alla takaa hyvän pidon lumisilla ja jäisillä alustoilla.

Brunngårdin nastoilla varustettua liukuestettä käytetään ulkona ja se on helppo ottaa pois ja kiinnittää uudestaan. 7 nastaa.

 

SpringYardin 3 nasta- ja liukuestevaihtoehtoa:

Liukueste EasyGrip on koko jalan peittävä liukueste, jossa on 6 kiinteää nastaa ja kuvioitu pohjallinen. Sopii erinomaisesti kävelyyn ja lenkkeilyyn jäisillä teillä.

Liukueste Sandygrip Citysafe on hiekkapaperimainen liukueste, joka on tarkoitettu kaupunkioloihin. Voi käyttää niin sisällä kuin ulkona eli liukuesteitä ei tarvitse ottaa pois, kun menet ostoksille tai nouset bussiin. 

Liukueste Stability on huomaamaton apuväline, joka sopii kävelyyn ja kevyeen lenkkeilyyn.

 

Vinkkimme Good Livingin kävelykepeistä, joissa käytetään jääpiikkiä:

Tuote Jääpiikki kävelykeppiin – kruunu kiinnitetään suoraan keppiin ja sen voi tarvittaessa taittaa alas. Sopii tavallisiin keppeihin ja kainalosauvoihin.

Tutustu myös Popabin tuotteeseen Kepinpää jääpiikillä, jonka avulla on turvallisempaa liikkua lumella ja jäällä.

 

Nastat ja liukuesteet – Valikoima

Löydät valikoimastamme talvikenkien ja muiden kenkien nastoja ja liukuesteitä, nastoilla varustettuja liukuesteitä, jääpiikkejä, jääpiikeillä varustettuja kepinpäitä sekä perinteisiä jääpiikkejä. Tee valintasi omien tarpeidesi mukaan. Valikoimassamme on mm. sekä kengän etu- ja takaosaan kiinnitettäviä liukuesteitä, pelkästään takaosaan kiinnitettäviä liukuesteitä sekä Sandygrip-liukuesteitä. Niiden pohjassa on hyvän pidon tarjoava hiekkapaperiefekti, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkiympäristöön (Citysafe).
 

Tutustu myös näihin sivuihin:

Kengät & tohvelit

Kenkätarvikkeet

Käsineet & lapaset

 

Nastat ja liukuesteet – Tuotemerkkejä

Meillä on monipuolinen valikoima nastoja ja liukuesteitä mm. seuraavilta tunnetuilta tuotemerkeiltä: Brunngård, SpringYard, Devisys, Popab ja Åshildin oma tuotemerkki Good Living.

Kaikki valikoimassamme olevan SpringYardin nastat ja liukuesteet on valmistettu luonnonkumista. Niillä on myös CE-merkintä eli ne ovat läpikäyneet hyväksytysti Suomen TTL:n turvallisuustestit. Myös Brunngårdin liukuesteillä Dubby ja Steady on CE-merkintä.
 

Osta nastat ja liukuesteet verkosta

Osta kenkien nastoja ja liukuesteitä turvallisesti ja helposti suoraan verkosta osoitteestamme ashild.fi.